Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; InputFilter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/maatwerkbouw.nl/domains/noord-holland-tourist.nl/public_html/includes/phpInputFilter/class.inputfilter.php on line 17
Musea in Noord-Holland | Noord Holland Tourist

Musea Noord-Holland

Noord-Holland heeft bekende en minder bekende musea. Of je nu van kunst houdt of op zoek bent naar een leerzaam museum, Noord-Holland heeft voor ieder wat wils.

In de provincie zijn veel verschillende musea te vinden voor zowel kinderen als volwassenen. De dagelijkse bezoekers zijn niet alleen buitenlandse toeristen of kunstliefhebbers, maar ook scholieren, bejaarden, of andere mensen uit Nederland. De meeste musea zijn ook geschikt voor (grotere) groepen. Enkele voorbeelden van musea in Noord-Holland:

Voor kennisuitbreiding, interesses of gewoon een leuke dag zijn er in heel Noord-Holland dus meer dan genoeg musea te vinden.

Bekijk per stad welke museums er in Noord-Holland te vinden zijn! Hou ook het portaal Stapisuit.nl in de gaten voor actuele activiteiten.