Activiteiten aan zee

Activiteiten aan zee

Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw! Tijd om je bed uit te komen en een dagje naar het strand toe te gaan. De zon schijnt vol op en zorgt voor veel warmte. Een beetje verkoeling kan jij wel gebruiken. Neem een duikje in de zee of bestel een heerlijk drankje op het terras. Naast het relaxen aan de zee, zijn er ook verschillende activiteiten te doen. Wij vertellen jou graag meer over de verschillende activiteiten. Is een dagje strand te kort voor jou Neem een kijkje bij een hotel aan zee en geniet meerdere dagen van het heerlijke strand. Lees snel verder en ontdek jouw favoriete activiteiten aan zee. 

Strandactiviteiten

Op het strand kunnen enorm veel activiteiten plaatsvinden. Op het strand staan natuurlijk ook vele bedje en handdoeken om lekker te zonnen. Daarnaast zijn er ook actieve activiteiten op het strand te vinden. Als er veel wind staat, dan is het super tof om een keer te powerkiten. Een powerkit is een soort vlieger. Door middel van een instructeur weet je exact hoe je het kunt besturen. Op en rondom het strand is het ook prachtig om te mountainbiken. Er zijn verschillende routes aangelegd voor het mountainbiken. Mountainbiken door het mulle zand op het strand is extra pittig. Zoek jij de uitdaging op? Wil jij in alle rust de kust verkennen? Dat is ook mogelijk. Maak een gezellige wandeling of pak de fietsen voor een heerlijke fietstocht. Aan de kust waait het vaak lekker, waardoor de temperaturen niet te warm zijn. 

Wateractiviteiten

Niet alleen langs het strand vinden activiteiten plaats. Ook in de zee zijn vele activiteiten te beleven. Op het water kan je natuurlijk varen met een boot. De echte waaghalzen stappen in de rib boot en varen met maximale snelheden het water over. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om banaan te gaan varen. De banaan neemt je mee op avontuur over de zee. Tussendoor kun je van de banaan af vallen voor een frisse duik in de zee. Op zoek naar een gezellige en rustige activiteit op het water? Kies er dan voor om te gaan suppen. Het suppen is eenvoudig te leren en een goede work-out voor jouw lichaam. 

Teambuilding

Ga jij met een grote groep naar het strand? Dan is het leuk om een aantal teambuilding activiteiten te ondernemen. De band tussen de groep wordt op deze manier nog sterker. De teambuilding is niet alleen geschikt voor vriendengroepen, maar ook voor collega’s of familieleden. Het belangrijkste bij teambuilding is de juiste groepsgrootte. Je leert elkaar op een leuke manier kennen door de teambuilding activiteiten. Er zijn eenvoudig activiteiten zoals bouwen met bamboe. Je krijgt een aantal bamboestokken en creëert daar vervolgens iets moois van. Daarnaast zijn er ook beach games te doen op het strand. Je kunt denken aan beachvolleybal en frisbeeën. Ontdek op welke manier jullie elkaar beter willen leren kennen. De dag kan natuurlijk worden afgesloten met een heerlijk hapje en drankje.

Terug naar overzicht