Zandvoort

Zandvoort is een van de meeste bekende badplaatsen in Noord-Holland. In Zandvoort kun je heerlijk zonnen aan het strand en watersporten beoefenen. In het verleden was Zandvoort vooral een toevluchtsoord voor rijke burgers. Zij brachten de vakanties met hun gezinnen graag door in deze mooie badplaats. Ook beschikt Zandvoort over een mooie uitgestrekte boulevard. Hier kun je heerlijk uitwaaien en een wandeltocht maken. Zandvoort heeft ook meerdere vakantieparken. Hier kun je eventueel ook met grotere groepen een accommodatie huren.

Zandvoort circuit

Zandvoort is niet alleen maar bekend van z'n mooie strand. In Zandvoort ligt ook het bekende race circuit. Het circuit vierde in 2008 al haar zestigjarig bestaan! Er worden regelmatig nationale en internationale autoraces georganiseerd. Wil jij graag eens een race van dichtbij zien? Hou dan de kalender goed in de gaten.

Bezoek plannen Zandvoort

Kom je naar Zandvoort voor de zon en het strand? Dan kun je het beste een bezoek plannen in de zomer. In de maanden juli en augustus is het vaak zeer druk in Zandvoort. Overdag is het heerlijk vertoeven aan het water van de zee en in de avond kun je heerlijk borrelen in een van de gezellige strandtenten. Ook het centrum van Zandvoort mag niet vergeten worden, dit ligt eigenlijk direct aan het strand. Je kunt in een van de vele eetzaakjes heerlijke visgerechten eten. Zandvoort is een ideale plek om vakantie te vieren met het hele gezin!