De beste telefoons voor een dagje uit in Noord-Holland

De beste telefoons voor een dagje uit in Noord-Holland

Een dagje op pad in Noord-Holland, wij zijn er dol op. Natuurlijk houden we er ook van om echt op vakantie te gaan, maar ook een ééndaagse trip kan al echt een gevoel geven van ‘even er tussenuit’. Natuurlijk zijn dit ook momenten die je wilt vastleggen en koesteren. Wanneer jij dan weer een lange dag op kantoor zit, kun je nog eens de foto’s en filmpjes terugkijken. Maar welke telefoons zijn goede opties om mee te nemen? Want naast de foto’s en filmpjes zijn er meer functionaliteiten bij telefoons die een dagje uit helemaal af kunnen maken.

De állerbeste

We kunnen allerlei andere merken de hemel in prijzen, maar voor een dagje op pad kunnen we wel stellen dat er nog steeds niks boven Apple gaat. Of het nu om de Iphone SE gaat (aanrader qua prijs!) of dat je een nieuwe IPhone 12 gaat kopen. In beide gevallen kun je er alle apps op zetten die jij nodig hebt om je dagje uit helemaal af te maken. Welke apps dat zijn? Natuurlijk gebruik je volop de camera om foto’s te maken, maar gebruik ook meteen de app Canva. Hiermee kun je de leukste collages en boomerangs maken. Leuk om rond te sturen aan het einde van de dag. 

Standaard handig

Naast dat je apps kunt downloaden, zitten er op de IPhone ook al functies die standaard handig zijn. Zo kun je bij de camera portretten maken, een functie die zijn weerga niet kent waar het gaat om foto’s maken. Daarnaast houdt de app ook de stappen en zelfs trappen bij die jij op een dag loopt. Zo kun jij met een goed gevoel aan het einde van de dag lekker op een terrasje neerstrijken, wanneer je ziet dat je die 10.000 stappen ruimschoots hebt gehaald.

Nooit verdwaald

Nog een laatste app die super handig is met een dagje uit, is de app Maps.Me. Hiermee kun je namelijk offline kaarten downloaden en daarop allemaal punten markeren die je graag wilt bezoeken. De app werkt supergoed op Apple producten en heeft tevens een routeplanner in zich. Hiermee kun jij dus offline navigeren, mocht je onverhoopt verdwaald raken.
Kortom, wanneer je bovenstaande allemaal optelt kun je wel concluderen dat een IPhone een must is voor een dag op pad. Dat je hier niet altijd de hoofdprijs voor hoeft te betalen, is een feit. Want wanneer jij slim bent en nét niet voor het nieuwste exemplaar gaat, dan ben je voordelig én goed voorbereid op pad. 

Terug naar overzicht