Tips voor een originele date in Noord-Holland

Tips voor een originele date in Noord-Holland

Heb je eindelijk de moed bij elkaar verzameld om hem of haar op date te vragen? Of heb je al een hele tijd dezelfde partner, maar wil je deze graag eens verrassen met een originele date? Dan sta je voor een lastige opgave. Al snel kom je uit op de standaard dingen. Lekker uit eten, naar de bioscoop of bij het café aanschuiven. Heel gezellig. Dat wel. Maar niet echt origineel. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Er is namelijk genoeg te verzinnen voor een originele date in Noord-Holland en omstreken. In dit artikel zetten we een aantal leuke tips op een rijtje.

Een sportieve date

Zijn jullie allebei erg sportief? Dan is het wel leuk om hier extra op in te spelen. Niet leuk om dan enkel in een restaurant of bioscoop rond te hangen. Tijdens het bewegen is er voldoende ruimte om te kletsen, samen te werken en je over elkaars kracht te verwonderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een romantische date in SnowWorld Amsterdam? Dit is gegarandeerd een succes.

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om samen naar een sportschool af te reizen. Maak een keuze uit alle basic-fit sportscholen bij jou in de buurt. Kies voor eentje waar je gemakkelijk samen kunt sporten en wat een beetje centraal gelegen is. Kijk direct of er ook iets in de omgeving te doen is. Zo kan je na het sporten ook nog even samen ergens iets lunchen of dineren. Twee vliegen in één klap!

Blijf lekker thuis

Het klinkt misschien een beetje saai, maar wie heeft ooit gezegd dat je altijd maar van huis weg moet gaan om te daten? Ook thuis is er veel te doen. Sterker nog: de kans is groot dat je hier veel beter in staat bent om een goed gesprek te voeren. Geen stoorzenders van buitenaf, geen mensen die stiekem mee kunnen luisteren. Gewoon jullie samen.

Zet muziek aan, laat eten van een restaurant uit de buurt bezorgen, dim de lichten en speel samen (spannende) bordspellen. Zo geniet je van een fantastische avond en leer je elkaar nog beter kennen. Zelfs als je al jaren samen bent.

Ga gezellig ontbijten samen

Opvallend genoeg vinden de meeste plaats in de avond plaats. Dineren bij kaarslicht, een wandeling door de grachten bij het schemerlicht, heel romantisch natuurlijk. Maar inmiddels hebben we dit allemaal wel gedaan. Als je dus echt een keer wat anders wil, kan het leuk zijn om ook het tijdstip te veranderen. Ga bijvoorbeeld een keer gezellig samen ontbijten in een leuk koffiehuisje. Het is niet alleen heerlijk om elkaar al zo vroeg te zien (dat biedt veel mogelijkheden voor de rest van de dag!) maar het is ook nog eens iets totaal anders. Bovendien is het ook een goed alternatief als je financieel een beetje krap zit. Je bent voor een ontbijt meestal stukken goedkoper uit dan voor een uitgebreid diner.
 

Terug naar overzicht