Vakantie in eigen land? 4x inspiratie

Vakantie in eigen land? 4x inspiratie

Nederland kent heel veel mooie vakantiebestemmingen. Het is dan ook zeker een aanrader om eens te kijken naar het aanbod van vakantiehuizen Nederland. Je kunt jouw vakantie doorbrengen op de mooiste plekken die ons land te bieden heeft. Mooie natuurgebieden, prachtige stranden, indrukwekkende steden: Nederland heeft het allemaal. Misschien ben je op zoek naar een kindvriendelijke bestemming of een vakantiehuis waar je hond ook welkom is. Het aanbod van vakantiehuizen in Nederland is groot en hier vind je de inspiratie die je nodig hebt!

1: De Waddeneilanden

Een prachtige locatie om te verblijven zijn de Waddeneilanden. En of je nu kiest voor het populaire Texel of het kleine Vlieland of Ameland: op ieder eiland is genoeg te beleven. Boek hier een heerlijk huisje aan het water en geniet van je welverdiende rust. Verder kun je genieten van lange dagen aan het strand, schitterende natuur, unieke flora en fauna en veel gezelligheid. Er worden in de zomer veel leuke activiteiten georganiseerd op de Waddeneilanden.

2: Een rustig verblijf in de natuur

Nederland kent heel veel mooie natuurgebieden waar je bij in de buurt kunt verblijven. Het is zelfs mogelijk om jouw vakantieverblijf in het bos te boeken. Je hebt dan alle ruimte om je heen en je hebt volop de mogelijkheid om te wandelen en fietsen. Wat dacht je van een verblijf in De Maasduinen, bij Nationaal Park de Biesbosch of in de buurt van de Nieuwe Hollandse Waterlinie? 

3: Ontdek mooie en verrassende steden

Mooie en gezellige steden: daar vind je er in eigen land genoeg van. Maak gebruik van je vakantie door hoofdstad Amsterdam te gaan verkennen, of kies voor het gezellige Utrecht of voor een bezoek aan havenstad Rotterdam. Maar je vind in eigen land nog veel meer indrukwekkende steden, zoals Den Haag, Delft, Hoorn, Arnhem en Vlissingen.

4: Genieten aan het Nederlandse strand

Ook een absolute aanrader: het strand. Waarom zou je naar een van de Spaanse Costa’s gaan als je ook in eigen land kunt gaan genieten van zon, zee en strand? Nederland heeft een lange kustlijn met heel veel gezellige badplaatsen. En als je op zoek bent naar een rustig verblijf aan zee heb je ook genoeg opties. In Zuid-Holland vind je het gezellige Katwijk aan Zee, Noordwijk en natuurlijk Scheveningen. Maar in Zeeland vind je het kalme Westkapelle en het mooie Cadzand. Het is aan jou om te bepalen aan welk strand jij wilt genieten en welk vakantiehuis aan zee jou het meest aanspreekt.

Terug naar overzicht