Voel je thuis in jouw vakantiehuis!

Voel je thuis in jouw vakantiehuis!

Op vakantie gaan, dat is iets wat mensen graag doen! Het liefst het hele jaar door. Allerlei mooie plekken verkennen en je thuis voelen in een vreemd land. Vooral dat laatste is belangrijk wanneer je op vakantie gaat, je wil je natuurlijk wel prettig voelen op je vakantiebestemming. Met een vakantiehuisje van bijvoorbeeld Villa for you of een andere online verhuurder weet je zeker dat je je snel thuis voelt! Benieuwd op welke locaties jij jouw thuis kan voelen? Lees dan snel verder!

Voel je thuis in Oostenrijk

Wie wil er nou niet naar Oostenrijk? Elk seizoen kun je genieten van het weer! In de zomer hangt er een heerlijk zomers temperatuurtje en kun je lekker genieten van het warme weer. En in de winter kun je juist genieten van de hoeveelheid sneeuw die er valt. Wil je graag bakken in de zon tijdens je vakantie? Dan kun je zeker deze kant op komen. Wil je juist genieten van de sneeuw en graag de bergen af met ski’s of een snowboard? Ook dan kun je richting Oostenrijk gaan. Kies voor het seizoen waar jij blij van wordt en haast je deze kant op! 

Voel je thuis in Frankrijk

Oui, oui, Frankrijk. Ook hier kun jij je thuis voelen! Wil jij graag een actieve vakantie? Dan ben je in Frankrijk op het juiste adres. Je hebt hier namelijk enorm veel gebergten, die je allemaal kan beklimmen. Elke berg heeft weer een andere route en de ene is zwaarder dan de andere. Je kunt dus zelf invullen hoe sportief je jouw vakantie graag wil. Ben je wat minder van de sportieve vakanties? Ook dan kun je nog steeds richting Frankrijk, je hebt hier namelijk prachtige stranden, waar jij lekker je boekje kan lezen op een strandbedje en kan gaan genieten van de zon. 

Voel je thuis in België

Blijf je liever iets dichterbij Nederland? Helemaal geen probleem! Je kunt je namelijk ook thuis voelen in België. Niet alleen, omdat hun taal heel veel op die van ons lijkt, maar ook hier staan huisjes van Villa for you. Deze zijn verspreid over heel België, dus je kunt zelf bepalen waar je naartoe gaat. Wil je dicht bij de grens blijven of liever wat dieper België in? De keuze is aan jou, want er zijn huisjes genoeg. 

Voel je thuis in eigen land

Ga je liever helemaal de grens niet over? Dat kan natuurlijk ook! Want waar voel je je nou meer thuis dan in Nederland zelf? Niemand spreekt een vreemde taal, dus je woordenboek kun je thuis laten liggen. Ons eigen land heeft heel veel moois te bieden. Je kunt er plekken ontdekken waar je nog nooit bent geweest en waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. Je kunt ervoor kiezen om richting zee te gaan, maar je kunt er ook voor kiezen om de Veluwe te bezoeken en te genieten van de heides en lange grasvelden. De keuze is reuze, en waar je ook bent, jij voelt je thuis in jouw eigen vakantiehuis!

Terug naar overzicht