Voordelig vakantievieren? Het kan in Noord-Holland!

Voordelig vakantievieren? Het kan in Noord-Holland! 

Dat het dure tijden zijn merken we allemaal. De prijzen in de supermarkt, maar ook de vaste lasten blijven hoog. De keuze om niet op vakantie te gaan is helaas voor velen dan ook snel gemaakt. Toch is vakantie veel meer dan een paar dagen of weken leuke dingen doen. Vakantie is er om los te komen van het dagelijkse leven, het werk en de sleur. Het geeft nieuwe energie, een mogelijkheid om op te laden en ook nieuwe inspiratie op te doen. Niet voor niets gaan veel mensen juist ná een vakantie voor een andere baan of uitdaging. Het is een moment van reflectie. Kortom, vakantie is niet pure luxe maar een must om in balans te leven. Gelukkig kun je tegenwoordig ook prima op een voordelig én leuke manier vakantievieren. Een vakantie in Noord Holland is hier uitermate geschikt voor. Hoe je dit doet? Lees snel verder. 

Weinig reiskosten

Zeker wanneer je met een gezin reist, zit een groot deel van de kosten al in de reis. Met het vliegtuig ben je zo honderden euro’s per persoon kwijt, en dan heb je op de bestemming nog niets geregeld of uitgegeven. Ook een autorit naar Zuid-Europa is niet gratis. Brandstof wordt steeds duurder en ook tolwegen zijn vrij prijzig. Noord-Holland is vanuit iedere hoek van het land goed te bereiken, zonder dat je uren in de auto zit. De kinderen gaan dit alleen maar fijn vinden, geen geruzie op de achterbank maar een paar gezellige kinderverhaaltjes op de radio en je bent er! En de portemonnee? Die viert er ook wel bij! 
Het verblijf 

Noord-Holland heeft door zijn geografische ligging en natuur veel leuke campings. Een camping in Noord-Holland is dan ook zo geboekt. Kijk bijvoorbeeld eens naar de campings van allcamps.nl. Op de camping zelf is al zo veel te doen, dat de kinderen zichzelf en elkaar al vermaken. Dus geen dure hotels nodig, gewoon een gezellige camping! En wil je iets meer luxe dan is ook een vakantiehuis zo gevonden.

De activiteiten

Het mooie aan de provincie Noord-Holland is dat er zoveel diversiteit is, dat betaalde uitjes niet nodig zijn. Allereerst natuurlijk de complete kustlijn en duinen. Zowel met storm als op tropische dagen een bezoekje waard. Van vliegeren in de herfst tot zonnen in de zomer. Ieder jaargetij is geschikt voor het strand. Maar ook een dagje stad is snel te regelen in Noord-Holland. Van de (gratis) kaasmarkt in Alkmaar tot een wandeling over de wallen in Amsterdam, garantie voor enorm leuke dagen zonder dat het ook maar een entree kaartje kost. Natuurlijk is een bezoek aan de bloemenvelden ook niet te missen. En de kosten? Je raadt het al, zo goed als niets. Mocht je toch een uitje willen doen dat geld kost, kijk dan wel altijd voor een actieve kortingscode. Zo is er ook nog altijd voordeel te behalen.

Kortom, kamperen in Noord-Holland is misschien wel de meest voordelige maar ook de meest verrassende manier van vakantie vieren. Dus maak het jezelf niet onnodig lastig qua kosten en reizen maar ga voor een vakantie dichtbij huis. Genoeg te doen, genoeg te zien. En een stuk vakantiegeld over aan het einde van de vakantie! En wie wil dat nou niet?

Terug naar overzicht