Theater/bioscoop in Enkhuizen

Voor diegenen die graag naar het theater gaan, heeft Enkhuizen het cultureel centrum De Drom (De Drommedaris). Dit multifunctioneel centrum bestaat al sinds 1540 en de activiteiten lopen uiteen van zang en muziek tot dans, toneel en film. Ook lezingen en cabaret vinden er regelmatig plaats. Tussen 2011 en 2015 is De Drom in Enkhuizen gerenoveerd en heringericht met de hulp van vele sponsors en subsidienten. 

Naast de afwisselende agenda heeft het theater in Enkhuizen ook een aantal vaste gebruikers waaronder zangkoren en theatergroepen. Bovendien worden er regelmatig filmhuis films gedraaid waarvoor slechts een lage entreeprijs wordt gevraagd. Gaat u naar Enkhuizen en wilt u het theater bezoeken of overweegt u naar de bioscoop te gaan? Bekijk dan zeker het programma van De Drom in Enkhuizen.

Contactinformatie De Drom Enkhuizen

Website: www.drom.nl
Telefoonnummer: 0228-312076
E-mail: info@drom.nl
Adres: Paktuinen 1, 1601 GD Enkhuizen

Theaters en bioscopen nabij Enkhuizen

Behalve De Drommedaris liggen er ook een aantal theaters in de buurt van Enkhuizen, zoals Cinema Oostereiland in Hoorn, Schouwburg aan het Park in Hoorn en het BON-theater in Medemblik. Cinema Oostereiland is onderdeel van Cinema Enkhuizen, dat zich ook op locatie van De Drom bevindt (en hier worden ook commerciële films gespeeld).