Cursus: vrouwen versieren, gegeven door een echte pickup artist

Ben je onzeker bij het benaderen van vrouwen? Lukt het je niet om je droomvrouw voor je te winnen? Of wil je gewoon tips om je geluk bij het vrouwen versieren te verbeteren? Dan is een pickup artist evenement wellicht iets voor jou. In Mei 2020 worden naar alle waarschijnlijkheid in samenwerking met de vrouwen versier coaches van Lovegids verschillende PUA evenementen georganiseerd in Noord-Holland, waarbij meerdere pickup artist het podium bestijgen en je helpen bij het verbeteren van succes bij het vrouwen versieren. Zij spreken over eigen ervaringen en zaken die jou verder helpen.

Wat leer je bij een PUA evenement?

Een PUA evenement richt zich op het verkrijgen van een zelfverzekerde houding naar vrouwen toe. Zorgen dat je ten alle tijden op een vrouw durft af te stappen, maar ook dat je de conversatie aan de gang kan blijven houden. Je leert het brein van een vrouwen kennen, waardoor je vrouwen gemakkelijker aan kunt trekken. Technieken om vrouwen voor je te winnen en wellicht op seksueel vlak succes te boeken. Allemaal afhankelijk van hoeveel je zelf wilt leren gedurende de workshops.

Voor vrijwel iedere man toegankelijk

Mannen tussen de 18 en 50 jaar vallen veelal binnen de doelgroep van pickup artist evenementen. Een dergelijk evenement is niet enkel gericht op mannen die een womanizer houding hebben of willen hebben. Ook mannen die angst of onzekerheid ervaren bij het benaderen van vrouwen leren veel gedurende de verschillende workshops. Tijdens het evenement word een deelnemer nergens toe gedwongen, je bepaalt zelf welke kennis je tot je neemt om je eigen gestelde doel te kunnen bereiken.

Een online cursus zelfvertrouwen met vrouwen versieren volgen? Online zijn er natuurlijk ook de nodige mogelijkheden. Bekijk bijvoorbeeld gratis alle tips voor flirten, veroveren, versieren via het portaal droomvrouwenverleiden.nl voor vrouwen verleiden! Een cursus vrouwen versieren als thuisstudie volgen? Bekijk het complete aanbod online cursussen en opleidingen via de thuisstudie vergelijker via: https://www.alleopleidingenencursussen.nl/. Hier zijn ook veel thuisstudie tips te vinden die je zelfvertrouwen op een andere wijze verbeteren.

Terug naar nieuwsoverzicht