Dagje weg met slecht weer? Kies voor een rondvaart Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis!

Ben je van plan om met een gezellige groep een dagje uit te plannen in Noord-Holland? Dan is de kans natuurlijk groot dat het weer niet meewerkt. Gelukkig hoeft regen geen reden te zijn om thuis te blijven. Zo kun je een bezoek aan het wereldberoemde Anne Frank Huis combineren met een prachtige rondvaart door Amsterdam in een overdekte boot! In dit artikel vertellen we je graag meer over een rondvaart door Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis.

Eerste stop: het wereldberoemde Anne Frank Huis

Voordat je aan boord gaat van je rondvaartboot, is het een absolute must om het Anne Frank Huis te bezoeken. Gelegen aan de Prinsengracht, staat dit historische pand bekend als de schuilplaats waar Anne Frank, haar familie en vier andere Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog ondergedoken zaten. Stap binnen in de wereld van Anne Frank en ervaar het aangrijpende verhaal achter haar dagboek. Loop door de kamers waar zij haar jeugd doorbracht en voel de geschiedenis tot leven komen met een audiotour, foto’s en diverse beelden uit die tijd. Een bezoek aan het Anne Frank Huis is een emotionele, maar zeer interessante en leerzame ervaring.

Overdekte rondvaart door Amsterdam vanaf het Anne Frank huis 

Na een ontroerend bezoek aan het Anne Frank Huis is het tijd om de schoonheid van Amsterdam vanaf het water te bewonderen. Stap aan boord bij een overdekte rondvaart door Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis en laat je meenemen op een ontspannende tocht over de grachten. Terwijl je achteroverleunt en geniet van het uitzicht, vertelt een ervaren schipper je alles over de fascinerende geschiedenis en bezienswaardigheden van de stad. Of het nu regent of niet: je blijft lekker droog en warm terwijl je langs de prachtige grachtenpanden, bruggen en iconische bezienswaardigheden vaart.

Wat zie je allemaal tijdens je rondvaart door Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis?

Tijdens je rondvaart door Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis kom je langs enkele van de meest iconische en pittoreske plekjes van de stad. Bewonder de historische grachtenpanden met hun unieke gevels en kleurrijke bloembakken. Vaar onder sierlijke bruggen door en ontdek de verborgen pareltjes van Amsterdam, zoals de romantische Jordaan, de levendige Negen Straatjes en het bruisende Centraal Station. Vergeet ook niet om je camera gereed te houden voor het vastleggen van het adembenemende uitzicht op de Magere Brug en de imposante Westerkerk. Kortom, tijdens deze rondvaart ontdek je Amsterdam op zijn mooist, vanuit een uniek en relaxt perspectief.

Inspiratie nodig? Kies voor een rondvaart door Amsterdam met KINboat

Wil je je rondvaart door Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis helemaal compleet maken? Kies dan voor een rondvaart met KINboat. Deze lokale rederij biedt gezellige rondvaarten met opstap bij het Anne Frank Huis aan. De sloepen zijn comfortabel, modern, milieuvriendelijk en 100% elektrisch waardoor ze muisstil zijn. Zo kun je optimaal ontspannen tijdens de tocht. Geniet van een persoonlijke en gastvrije service aan boord, terwijl een enthousiaste schipper de mooiste plekjes laat zien en boeiende verhalen vertelt over de stad. Weer of geen weer: zeker een aanrader als je het aan ze vraagt!

Terug naar nieuwsoverzicht