Kerstpakketten tip: Het streek kerstpakket

Het is weer zover, het zoeken naar een origineel kerstpakket voor je medewerkers is in volle gang. Hoewel december nog een paar maanden in het vooruitzicht ligt, worden de eerste kerstpakketten voor bedrijven alweer samengesteld. Leuke en originele ideeën die Kerst op een leuke manier laten aanvangen. Kerstpakketten met voedsel, drank, gadgets, hebbedingetjes, maar ook wellnesspakketten en andere dagjes uit behoren tot de mogelijkheden. Een blijvende trend is echter het streek kerstpakket. Deze traditioneel samengestelde pakketten lopen als een trein, waardoor je er snel bij dient te zijn, wil je de keuze hebben uit alle mogelijke steek kerstpakketten. Je vindt een goed gevuld streek kerstpakket via de webshop voor een kerstpakket van kerstpakkettentip.nl. Alle mogelijke kerstpakket ideeen zijn hier eenvoudig te filteren op uw wensen. Let wel op dat de streek kerstpakketten vaak als eerst zijn uitverkocht. Er snel bij zijn is dus een must, want anders vist u achter het net! Gelukkig zijn er altijd voldoende streek kerstpakketten voorradig indien u niet tot het laatste moment wacht met bestellen.

Streek kerstpakketten tijdens de kerstlunch of diner

Een kerstlunch of kerstdiner is al een leuke afsluiting op zich, echter met een streek kerstpakket vallen medewerkers geheel in de kerststemming. Gezelligheid, waardering, lekker eten etc. Een zakelijke borrel sluit het jaar op een passende manier af. Wil je medewerkers tijdens de jaarlijks kerstlunch of diner verblijden met een streek kerstpakket, dan kun je deze het beste tijdig bestellen. Waarom? Je hebt ruime keuze uit alle kerstpakketten en bepaalt zelf wanneer het kerstpakket wordt uitgereikt.

Hoewel een kerstpakket veelal wordt gezien als een blijk van waardering, vinden medewerkers het leuk om een origineel pakket te ontvangen. Streek kerstpakketten zijn hiervoor dan ook een leuke optie. Typische Noord-Hollandse producten uit verschillende streken laten je kennis maken met die ene regio. Producten van oerhollandse bodem.

Een streek kerstpakket uit Noord-Holland

Streekproducten worden steeds populairder in Nederland. Biologische en lokaal geteelde producten geven een gevoel van verantwoord eten. Vandaar dat de streek kerstpakketten zo een populair karakter hebben. Producten als regionaal geproduceerde (boeren)kaas, wijn, jam, groenten en dergelijke, maken het mogelijk om een heerlijk streekgerecht samen te stellen. Wil je typische Noord-Hollandse streekproducten. Proef dan eens de heerlijk Noord Hollands kaasje, bijvoorbeeld een Gouda kaasje. Of Droste chocolade en cacao of Jopen bier uit Haarlem. Noord-Holland heeft je veel te bieden!

Terug naar nieuwsoverzicht