Werken in Noord-Holland, de meest veelzijdige provincie van Nede

Werken in Noord-Holland, de meest veelzijdige provincie van Nederland

Woon of studeer je in Noord-Holland en ben je op zoek naar werk? Kijk dan eens onder vacatures Noord-Holland. Daar vind je de meest uiteenlopende vacatures in de handel, industrie of bij de overheid. Als je op deze website kijkt, zie je dat er vacatures zijn voor fulltime en parttime banen. Als er een vacature bij staat die je wel wat lijkt, kun je met de knop ‘solliciteer direct’ binnen een paar minuten online solliciteren. Noord-Holland is één van de meest veelzijdige provincies van Nederland. Je verveelt je hier nooit, want naast de grote winkel- en uitgaansmogelijkheden, de vele interessante musea of interactieve attracties zit je ook dicht bij de zee. In de provincie Noord-Holland liggen vele bekende steden zoals Alkmaar, Amstelveen, Haarlem, Zaanstad, Bakkum, Castricum, Bergen aan Zee, Beverwijk, Den Helder en niet te vergeten Amsterdam.

In Noord-Holland vind je de baan die je altijd al wilde hebben

Zoals eerder gezegd, in Noord-Holland zijn de mogelijkheden oneindig. Niet alleen wat betreft ontspanning, maar ook als je op zoek bent naar een (andere) baan. Ben je student, en op zoek naar een bijbaan? Ben je net pas afgestudeerd en op zoek naar een baan die bij je past of wil je veranderen van baan? Kijk dan eens onder vacatures Amsterdam. Hier vindt je de meest uiteenlopende vacatures zoals:

  • Industriële vacatures
  • Financiële vacatures
  • Handel vacatures
  • Zakelijke dienstverlening vacatures
  • Overheid vacatures

De Gemeente Amsterdam is één van de grootste werkgevers van de provincie Noord-Holland, maar ook Schiphol is een grote werkgever, waar altijd vraag is naar divers personeel. Wat dacht je van werken bij KPMG in Amstelveen als IT of Financial manager of als software-ontwikkelaar? Op de website van Unique.nl kun je op een eenvoudige manier zien welke vacatures beschikbaar zijn en nog simpeler solliciteren!

Vacatures in Amsterdam en omgeving

Woon je in Amsterdam, of in de omgeving van Amsterdam en ben je op zoek naar een baan, een bijbaan of een parttime baan kijk dan eens op de site van Unique.nl. Hier vindt je alle vacatures in Noord-Holland. Voor vacatures in de buurt van Amsterdam kun je kijken op de sites van Amsterdam-West, Amsterdam-Noord of Amsterdam-Zuid. Je kunt voor vragen altijd online of beter nog, via het contactformulier dat staat op de vacature pagina, terecht bij een van de consultants. Op die vacaturepagina vind je ook de contactgegevens van de aangesloten Unique vestigen én consultant. Deze laatste helpt je graag bij het vinden van de baan die het beste bij jou past.

Terug naar overzicht