3x leuke groepsuitjes met een touringcar in Noord-Holland

Een uniek groepsuitje in Noord-Holland beleven? Ga samen met collega’s, clubleden of familie op volledig verzorgde dagtocht met een touringcar! Deze prachtige provincie heeft enorm veel te bieden, van indrukwekkende steden en historische vissersdorpjes tot ongerepte natuurgebieden en uitgerekte stranden. Inspiratie nodig? We hebben drie leuke activiteiten met een touringcar op een rij gezet.

1. Met de touringcar een dagje Texel

Texel is het grootste en misschien wel meest veelzijdige Waddeneiland van Nederland. Met zijn kilometerslange stranden, unieke natuur en fraaie vuurtoren is dit eiland zeker een bezoek waard. De touringcar haalt jullie op en rijdt rechtstreeks naar de veerboot voor de oversteek naar Texel. De dagtocht begint met een prachtige route naar badplaats De Koog waar jullie kunnen genieten van een heerlijke lunch in een lokaal restaurant. Na de lunch is het tijd om vrijuit Texel te verkennen. Wandel over de witte stranden, spot zeehonden of ontdek de rijke historie van het dorp. Aan het eind van de middag gaan jullie weer op terugreis. De touringcar brengt jullie vanaf Den Helder naar het diner adres voor een feestelijk slot.

2. Ontdek Volendam en Marken met de touringcar

Deze typisch Hollandse plaatsen - waar oude tradities en gebruiken nog volop in leven zijn - moet je een keer bezocht hebben. De eerste stop is Katwoude, vlakbij Volendam, waar de hosts van een kaas- en klompenmakerij jullie warm verwelkomen. Gekleed in authentieke Volendamse klederdracht maken zij jullie wegwijs in de wondere wereld van kaas en klompen. Het proeven ontbreekt zeker niet, samen met een glaasje Hollandse vruchtenwijn. De touringcar rijdt hierna verder naar het beroemde Volendam. Neem een kijkje in de gezellige haven, bewonder de oude schepen of eet een visje op De Dijk. Met de boot gaan jullie door naar het idyllische eiland Marken, waar jullie de tijd hebben om het vissersdorp te ontdekken. De dag wordt afgesloten met een smakelijk etentje.

3. Amsterdam & This Is Holland

Ontdek de levendige hoofdstad vanaf het water en ervaar Nederland in vogelvlucht met de spectaculaire Flight Experience. De touringcar zet jullie eerst af voor een lekkere lunch, bestaande uit een huisgemaakte soep en zalig belegde broodjes. Hierna wandelen jullie in vijf minuten naar de aanlegsteiger voor een rondvaart over de sfeervolle Amsterdamse grachten. De rondvaart eindigt vlak voor de volgende activiteit: This Is Holland. Tijdens deze attractie ‘vlieg’ je langs bijzondere locaties zoals de Zaanse Schans en de Tulpenvelden. Met effecten als wind, nevel en geuren voelt de experience levensecht. Als afsluiter brengt de touringcar jullie naar een heerlijk driegangendiner.

Zien we jullie snel?

Naast deze drie ontzettend leuke groepsuitjes zijn er nog veel meer mogelijkheden om Noord-Holland te ontdekken met een touringcar. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het Rijksmuseum in Amsterdam, proef het oer-Hollandse landschap van de Zaanse Schans of ga op spannende tijdreis met de Museum Stoomtram van Hoorn naar Medemblik. We verwelkomen jullie graag!
 

Terug naar nieuwsoverzicht